NordicDx ofrece la prueba corona SAVD, una prueba rápida RT-PCR

NordicDx kan bidra med å holde dine ansatte friske og arbeidsplassen smittefri. Vi tilbyr koronatesten SAVD, som er en RT-PCR-test. SAVD er godkjent og oppfyller alle krav i henhold til europeisk og norsk lovverk. Vår PCR-test er basert på samme teknologi som brukes ved sykehuset. Vi analyserer testen på egne maskiner, og resultatet foreligger innen en time.

Especificidad 100 %
Sensibilidad 99 %

NordicDx har i disse dager etablert en mobil koronateststasjon som kan tilby PCR-testen SAVD. I tillegg kan vi også tilby tradisjonelle antigentester.

Vår mobile teststasjon er utstyrt med to maskiner som hver har kapasitet til å kjøre 94 tester samtidig, og resultatene foreligger innen en time. Dette betyr at man meget raskt kan få oversikt over en smittesituasjon.

NordicDx rapporterer direkte til helsenorge.no, hvor testresultat lett kan avleses.

Ved akutte smitteutbrudd kan vi på kort varsel mobilisere utstyr og personell for gjennomføring av rask og effektiv testing.

Vår SAVD-test er av høy kvalitet og har gjennom de siste 6 månedene blitt benyttet på over 25 000 tester i Norge av større industriaktører, hovedsakelig innen olje og gass.

Ved interesse, vennligst kontakt oss på vår vakttelefon 416 00 011 eller på post@nordicdx.no

es_ESSpanish