NordicDx Lanserer Fremtidsrettede LFA Tester for Husdyrhold og Akvakultur med Avansert Teknologi

I en verden hvor dyrehelse og folkehelse er nært knyttet sammen, har behovet for enkle og nøyaktige teknologiske løsninger for sykdomspåvisning aldri vært større. NordicDx, som allerede har markert seg med banebrytende tester innen folkehelse, introduserer nå en serie LFA (Lateral Flow Assay) tester skreddersydd for både husdyrhold og akvakultur. Disse er designet for å innlemme sømløst med selskapets state-of-the-art iaX optiske leser og den innovative skybaserte plattformen.

Livestock: Sikrer Dyrevelferd med Pålitelig Deteksjon

Med økende trusler fra sykdommer som fugleifnluensa, ASW (Afrikansk Svinepest), munn- og klovsyke, Pseudorabies Virus, og klassisk svineinfluensa, blir pålitelig testing enda mer kritisk. Takket være støtten fra den avanserte iaX optiske leseren gir NordicDx LFA tester kvantitative resultater som sikrer rask respons og mest effektiv behandling.

Akvakultur: Global Beskyttelse Gjennom Teknologisk Innovasjon

Som et svar på den imponerende veksten av laksenæringen i Norge erkjenner NordicDx behovet for å møte utfordringene også i det globale akvakulturmarkedet. Spesielt har White Spot Syndrome Virus (WSSV) blitt en betydelig trussel mot reke- og scampioppdrett i Asia. Med en spesialisert LFA test, forsterket av iaX teknologien, sikter NordicDx mot å tilby presis og umiddelbar deteksjon der rekeoppdrett er av primær betydning.

Skybasert Plattform: Det Neste Store Innen Dyrehelse Datainnsamling

Med NordicDx’s skybaserte plattform kan brukere nå enkelt lagre, analysere og dele testresultater i sanntid, fremmende samarbeid og forbedret sykdomsovervåkning på tvers av sektorer og regioner.

Veien videre

Ved å kombinere avansert teknologi med vitenskapelig innsikt, både innen dyrehelse og folkehelse, plasserer NordicDx seg i forkant av kampen mot sykdommer. Med kontinuerlig forskning og utvikling står NordicDx klart til å støtte både husdyrhold, akvakulturindustrien, og folkehelsesektoren for en sikrere fremtid. For ytterligere informasjon om NordicDx produktutvalg og teknologi, vennligst ta kontakt direkte med selskapet.

fr_FRFrench