Tests rapides et sûrs

Testing og resultat på ett sted

Rask testing på stedet er en viktig del av enhver strategi, enten det er på sykehus, arbeidsplassen, flyplasser, skoler, havner eller andre steder for å avdekke smitte.

SAVD avdekker smitte av Covid-19. Opptil 94 tester kan behandles på 30-42 minutter per PCR-maskin (avhengig av hvilken PCR-maskin som brukes).

Oppfyller Norske myndigheters krav og WHOs retningslinjer. SAVD CE-IVD-godkjent RT-PCR-test som er den anbefalte laboratoriemetoden for å påvise arvestoff fra koronaviruset. WHO definerer denne molekylære diagnostikken som gullstandard, da den er den mest effektive og pålitelige måten å oppdage tilstedeværelsen av SARS-CoV-2.

Intet laboratorium kreves. SAVD står for Saliva Amplification Viral Detection og kan analyseres lokalt uten bruk av et laboratorium, da den innovative teknologien ikke krever RNA-rensing.

Påviser mutasjoner. SAVD cible le gène Orf1ab, afin que les variantes mutées du SRAS CoV-2 puissent être identifiées.

Sikker levering av resultater og enkel arbeidsflyt. SAVD kommer forhåndsintegrert med den prisbelønte Yoti digital identitetsappen. Yoti gjør det mulig å håndtere testresultater i henhold til personvernlovene og sendes sikkert til mobiltelefoner.

Nøyaktig og følsom. SAVD er verifisert med spesifisitet på 100 % og sensitivitet på 99 % og kan påvise opp til 20 viruskopier per ml.

Enkel å transportere og oppbevare. SAVD kommer frysetørket og krever ikke kjøling.

NordicDx tilbyr SAVD og opplæringsprogram for å trene testpersonell til å gjennomføre testene
lokalt. Ta kontakt med oss på; [email protected]

fr_FRFrench