Koronatesting før julebord

Den mest effektive og sikre testmetoden for å oppdage COVID-19 er utvilsomt RT-PCR. Skal dere arrangere julebord eller et annet type arrangement og trenger testing så kan NordiDx bidra til at det blir en vellykket sammenkomst.

Vi er i stand til å foreta «massetesting» med opptil 188 tester simultant per time. Med det pågående smitteutbruddet av den svært smittsomme Omikron varianten kommer det stadig nye retningslinjer fra FHI. Mange har planlagt arrangementer ila. desember og kan risikere å måtte avlyse disse.

Dersom myndighetene anbefaler eller pålegger restriksjon ifm. arrangementer kan NordiDx bidra til hurtig og kvalitetsmessig testing av deltagere.

NordicDx har kapasitet og kan bidra til gjennomføring av arrangementer både lokalt i Rogaland men kan om ønskelig mobilisere hvor som helst i landet. Vårt analyseutstyr er semimobilt og kan settes opp nærsagt hvor som helst. Vi trenger bare egnet sted samt tilgang på strøm. Vi har erfarent personell som gjennomfører prøvetaking og analyser og har erfaring fra arrangements testing, da fortrinnsvis ved PCR testing.

Vi har levert godt over 30 000 tester ila. 2021. Om dette er av interesse kan vi kontaktes på mail: [email protected] eller telefon 416 00 011

nb_NONorwegian