Aquanor Fiskerimesse

Hei alle sammen!

Vi har gleden av å annonsere at NordicDx as vil være til stede på Aquanor Fiskerimesse i Trondheim 22. – 24. august 2023!

Aquanor er kjent som en av de fremste arenaene i verden for presentasjon av ny teknologi, prosesser og tjenester relatert til fiskeoppdrett. Vi vil derfor veldig gjerne invitere deg til å bli kjent med vår revolusjonerende teknologi knyttet til iaX og LFA testing.

Hvorfor bør du møte oss?

  1. Revolusjonerende Teknologi: iaX og LFA testing representerer en milepæl i fiskeribransjen. Dette vil muliggjøre forbedret fiskehelse og gi muligheter for enklere monitorering av biomassen i anleggene.
  2. Fordyp deg: Finn ut hvordan NordicDx kan hjelpe din virksomhet med å utnytte de nyeste teknologiske fremskrittene for å styrke et bærekraftig og lønnsom aquakultur miljø.
  3. Live Demonstrasjon: Vi vil tilby praktiske demonstrasjoner av vår teknologi, slik at du kan se dens kapabiliteter i aksjon.

For mer informasjon om våre produkter og tjenester, besøk gjerne vår nettside: www.NordicDx.no

Dersom du er interessert i å høre mer og ønsker en personlig presentasjon og demonstrasjon under Aquanor Fiskerimesse, ta gjerne kontakt med oss på forhånd for å avtale tidspunkt.

Vi gleder oss til å møte dere i Trondheim, og vi håper å kunne vise dere de fantastiske mulighetene som vår teknologi kan bringe til oppdretts industrien!

Her ser kan du se en kjapp videosnutt om systemet

nb_NONorwegian