NordicDx AS lanserer salg av hjemmetester via ny nettbutikk

Nå kan du enkelt bestille våre vitenskapelig baserte hjemmetester rett hjem i postkassen! Vi tilbyr tester av høy kvalitet som enkelt kan bestilles i vår nye nettbutikk. I forbindelse med denne kampanjen tilbyr vi spesialtilbud på Helagen hjemmetester. Helagen sine tester er kjent for sin gode kvalitet og er tester som ble godkjent og anbefalt av Noklus. Testene er selvfølgelig CE-IVD godkjent og tilbys så lenge lagret rekker.

Å utføre en hjemmetest fikk de fleste av oss erfaring med under korona-pandemien. Vår visjon er at kundemedvirkning som innebærer å samle prøvematerialet selv kan øke testkapasiteten, ikke bare for koronatesting, men også en rekke andre tester.

Vi tilbyr blant annet vitenskapbaserte gentester for mat-intoleranse og vitamin-metabolisme, samt antigentester for en rekke patogener og antistofftester som kan detektere immunstoffer kroppen produserer etter en naturlig virusinfeksjon eller etter en vaksine. Slike tester kan være med på å forhindre videre sykdomsspredning og i tillegg si noe om kroppens immunrespons mot viruset.

Mat-intoleranse og vitaminmangel er ett økende problem i Norge på grunn av vårt levesett og kosthold. Dette er noe man selv kan være med å påvirke med livsstilsendringer om man er klar over problemet. Målet med denne nettbutikken er å gjøre det enklere for våre kunder å ta våre tester uten å måtte møte opp i våre lokaler. Vi har høyt fokus på brukervennlighet og kundeservice. Antigen- og antistofftester er hjemmetester hvor du selv utfører prøveinnsamling og enkelt analyserer resultatet ditt. Ved gentesting utføres kun prøveinnsamlingen hjemme, prøven sendes tilbake til oss for analyse på vårt laboratorium i Stavanger. Etter gentesten er analysert vil du motta en rapport med detaljert informasjon om hva testresultatet ditt betyr forklart på en enkel måte, og med videre anbefalinger for forebygging og behandling. Vi har fokus på «One Health», noe som innebærer at vi ønsker å løse helserelaterte utfordringer i samfunnet. Våre kunder vil ikke bare få ett positivt eller negativt svar på testen, men også anbefalinger til videre oppfølgning. NordicDx vil fortløpende rulle ut nye produkter i vår nettbutikk som du finner på vår nye nettbutikk

pt_BRPortuguese