NordicDx er et norsk innovativt firma som leverer bioteknologiske tjenester over hele landet med fokus på «one health».

NordicDx

Ble etablert i 2020 i kjølvannet av koronapandemien. NordicDx er et norsk innovativt firma som leverer bioteknologi tjenester over hele landet med fokus på «one health».

Vi har nært samarbeid med bioteknologiske internasjonale selskaper, og kan levere og analysere en rekke tester lokalt ved vårt laboratorium i Stavanger.

Siden oppstarten har selskapet utviklet seg videre og driver i dag utstrakt FoU i flere segmenter, bla annet innen kreftforskning, dette i samarbeid med internasjonale aktører så vel som SUS og UiS.

Gentester

Matintoleranse og vitaminmangel er et økende problem på grunn av vårt levesett og kosthold.
NordicDx er i ferd med å lansere vitenskapsbaserte gentester for både matintoleranse og vitaminmetabolisme.

Produsenter

GeneMe er et nytenkende firma som utvikler bioteknologi parallelt med brukervennlige og sikre dataløsninger. GeneMes nåværende hovedprodukt på markedet er koronatesten SAVD som er en RT-PCR test (WHO gullstandard). SAVD er godkjent og oppfyller aller krav i henhold til europeisk og norsk lovverk for bruk i Europa og Skandinavia. Testen gir resultat innen 42 minutter.

SensDx er et bioteknisk selskap som utvikler diagnostiske verktøy innen ulike fagområder. Teknologien som benyttes har vunnet priser for brukervennlighet og design. SensDx’s Influensatest Flu SensDx har vært i bruk siden 2019. 

NordicDx tilbyr koronatesten SAVD

NordicDx kan bidra med å holde dine ansatte friske og arbeidsplassen smittefri. Vi tilbyr koronatesten SAVD som er en RT-PCR-test. SAVD er godkjent og oppfyller aller krav i henhold til europeisk og norsk lovverk. Resultat foreligger innen 42 minutter.

Spesifisitet 100 %

Sensitivitet 99 %

NordicDx at ONS 2022

NordicDx at ONS 2022

Where you will find us during ONS 2022 Our day-to-day test station is outside the main entrance of Måltidets hus (Richard Johnsens gate 4). However,...

NordicDx tester på ONS 2022

NordicDx tester på ONS 2022

ONS 2022 Annet hvert år ønsker ONS tusenvis av utstillere, delegater og mennesker med interesse for energibransjen velkommen til Stavanger. Fra 29....

pt_BRPortuguese